👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Krrish (2006)


Υπόθεση:
Είναι η δεύτερη ταινία της σειράς ταινιών “Krrish”, αποτελεί τη συνέχεια του “Koi... Mil Gaya” και αναφέρει την ιστορία του Krishna, γιου των πρωταγωνιστών της προηγούμενης ταινίας, που κληρονομεί τις υπεράνθρωπες ικανότητες του πατέρα του. Αφού ερωτεύεται την Priya, την ακολουθεί στη Σιγκαπούρη, όπου υιοθετεί την περσόνα του "Krrish" για να κρατήσει την ταυτότητά του μυστική, στην προσπάθειά του να σώσει τα παιδιά από ένα φλεγόμενο τσίρκο. Από εκείνη την στιγμή θεωρείται υπερήρωας και πρέπει αργότερα να ανατρέψει τα σχέδια του κακού Dr. Siddhant, ο οποίος έχει προϊστορία με τον πατέρα του Krishna, τον Rohit, πρωταγωνιστή της προηγούμενης ταινίας.

Η ταινία “Krrish” σχεδιάστηκε να είναι μια ταινία παγκόσμιας σημασίας και πρωτοπόρος στον Ινδικό κινηματογράφο, με οπτικά εφέ παρόμοια με εκείνα του Χόλιγουντ. Για το σκοπό αυτό, η ομάδα ειδικών εφέ, βοήθησαν οι Marc Kolbe και Craig Mumma του Χόλιγουντ και οι ακροβατικές σκηνές χορογραφήθηκαν από τον Κινέζο ειδικό ταινιών πολεμικών τεχνών Tony Ching. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό στη Σιγκαπούρη καθώς και στην Ινδία.

Η ταινία κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 23 Ιουνίου 2006 με προϋπολογισμό 450 εκατομμυρίων και σε 1000 κόπιες. Και τα δύο αυτά νούμερα αποτελούν ρεκόρ για μια Ινδική ταινία την εποχή εκείνη. Η ταινία κέρδισε συνολικά 1,17 δισ. ρουπίες παγκοσμίως, καθιστώντας τη, τη δεύτερη Ινδική ταινία με τα μεγαλύτερα έσοδα του 2006.

Η ταινία “Krrish” ήταν υποψήφια για οκτώ βραβεία Filmfare, μεταξύ των οποίων αυτά των Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη, Καλύτερου Ανδρικού ρόλου για τον Roshan και Καλύτερου Γυναικείου ρόλου για την Rekha, κερδίζοντας τρία, συμπεριλαμβανομένων αυτά των Καλύτερων Ειδικών Εφέ.
Στα βραβεία IIFA του 2007, η ταινία έλαβε εννέα υποψηφιότητες και κέρδισε στις τρεις, με τη μία εξ’ αυτών να είναι αυτή του Καλύτερου άνδρα Ηθοποιού για τον Roshan. Επίσης κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Κινηματογράφου για τα καλύτερα ειδικά εφέ.
Η τρίτη ταινία της σειράς “Krrish 3” κυκλοφόρησε το 2013.

Είδος ταινίας:
Action, Adventure, Sci-Fi

Βαθμολογία IMDb: 6,4

Σκηνοθεσία:
Rakesh Roshan

Ηθοποιοί:
Hrithik Roshan as Krishna Mehra / Krrish and Rohit Mehra
Naseeruddin Shah as Dr. Siddhant Arya, a megalomaniac scientist
Priyanka Chopra as Priya, Krishna's love interest
Rekha as Sonia Mehra, Krishna's grandmother and Rohit's mother
Manini Mishra as Honey, Priya's friend and office partner
Sharat Saxena as Vikram Sinha, Rohit's old friend and co-worker
Archana Puran Singh as boss of Priya and Honey
Bin Xia as Kristian Li, circus worker and friend of Krishna
Hemant Pandey as Bahadur, local tourist guide and friend of Krishna
Puneet Issar as Komal Singh, camp leader

236

mega.co.nz

BRrip 544p


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου