👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Bol (2011)






Υπόθεση:
Η ταινία είναι Πακιστανικής παραγωγής και αποτελεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο του τραγουδιστή Atif Aslam και της ηθοποιού Mahira Khan.

Αυτή η ταινία ήταν μέρος ενός έργου για την υγεία της μητέρας και του παιδιού, του PAIMAN (Πρωτοβουλία του Πακιστάν για τις μητέρες και τα νεογέννητα), που υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης JSI, Inc. και το Πανεπιστημιακό Κέντρο Επικοινωνιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Johns Hopkins (JHU.CCP) σε συνεργασία με την Shoman Productions του Shoaib Mansoor το 2009.
Ο στόχος του έργου ήταν να υποστηρίξει τα δικαιώματα των γυναικών, φέρνοντας στο επίκεντρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ελίτ του Πακιστάν τον οικογενειακό προγραμματισμό και τα θέματα φύλου.
Ο Σύμβουλος Επικοινωνιών του Προγράμματος PAIMAN και εκπρόσωπος της χώρας JHU.CCP, Fayyaz Ahmad Khan, υπηρέτησε ως εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας. Η ταινία αναθεωρήθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Λογοκρισίας στη Λαχόρη στις 8 Νοεμβρίου 2010 και εγκρίθηκε την επόμενη μέρα. Η ταινία γυρίστηκε στη Λαχόρη και πολλοί φοιτητές από το τμήμα κινηματογράφου του Εθνικού Κολλεγίου Τεχνών (NCA) βοήθησαν τον Shoaib Mansoor στη δημιουργία της.

Η ταινία ξεκινά παρουσιάζοντας την πρωταγωνίστρια Zainab (Humaima Malick), που πρόκειται να κρεμαστεί. Λέει την ιστορία της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης λίγο πριν πεθάνει. Μεγάλωσε με έξι αδερφές, μια μητέρα και έναν πατέρα. Ο πατέρας πάντα ήθελε ένα γιο, ώστε ο γιος να μπορεί να βοηθήσει με τα οικονομικά ζητήματα της οικογένειας. Ο πατέρας δεν πιστεύει ότι οι γυναίκες πρέπει να δουλεύουν και να πληρώνονται.

Είδος ταινίας:
Drama

Βαθμολογία IMDb: 8,3

Σκηνοθεσία:
Shoaib Mansoor

Ηθοποιοί:
Manzar Sehbai as Hakim Sahib
Shafqat Cheema as Ishaq "Saqa" Kanjar (Panderer)
Iman Ali as Sabina (Meena)
Mahira Khan as Ayesha
Humaima Malik as Zainub
Atif Aslam as Mustafa
Zaib Rehman as Suraiya
Amr Kashmiri as Saifi
Meher Sagar plays a young Saifi)
Irfan Khoosat as Mustafa's father
Rashid Khawaja as the President of Pakistan
Mahnoor Khan as Mahnoor
Gulfam Ramay as GuL G

192

mega.co.nz

BRrip 544p


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου