👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

New York (2009)


Υπόθεση:
Η ταινία “New Yorkαρχίζει το 1999, λήγει το 2008 και αναφέρει την ιστορία τριών φοιτητών που σπουδάζουν στο φανταστικό Πανεπιστήμιο New York State University, και των οποίων η ζωή άλλαξε με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και τα επακόλουθά της.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2008, το FBI συλλαμβάνει τον Omar Aijaz (Neil Nitin Mukesh) αφού βρήκε όπλα στο πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί που του ανήκει. Ο Omar, ένας νεαρός μουσουλμάνος με καταγωγή από το Δελχί, κρατείται και ανακρίνεται από τον πράκτορα του FBI Roshan (Irrfan Khan), επίσης μουσουλμάνο, με καταγωγή από τη Νότια Ασία που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και είκοσι χρόνια.
Ο Omar ανακαλύπτει ότι παγιδεύτηκε από το FBI για να εξαναγκαστεί να κατασκοπεύσει έναν πρώην κολεγιακό του φίλο, τον Sameer Shaikh (John Abraham), τον οποίο έχει επτά χρόνια να δει, αλλά το FBI πιστεύει ότι είναι τρομοκράτης.
Στη διάρκεια της παρακολούθησης, ο Omar ανακαλύπτει ότι ο Sam παντρεύτηκε τη Maya (Katrina Kaif), μια κοινή τους φίλη με την οποία ο Omar ήταν τσιμπημένος στα χρόνια του πανεπιστημίου και επίσης ανακαλύπτει ότι ο Sameer και η Maya έχουν έναν γιο, τον Danyal (Aidan Wagner).

Είδος ταινίας:
Crime, Drama, Thriller

Βαθμολογία IMDb: 6,8

Σκηνοθεσία:
Kabir Khan

Ηθοποιοί:
John Abraham as Sameer "Sam" Shaikh
Neil Nitin Mukesh as Omar Aijaz
Katrina Kaif as Maya Shaikh
Irrfan Khan as Agent Roshan
Nawazuddin Siddiqui as Zilgai
Samrat Chakrabarti as Yakub
Aidan Wagner as Daniyal Shaikh
Jakir Ajmeri
Ali Quli Mirza

176

mega.co.nz

BRrip 720p


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου