👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ghajini (2008)


Υπόθεση:
Πρόκειται για το Bollywood ριμέικ της ομώνυμης Ταμίλ ταινίας του 2005, του Murugadoss, η οποία με τη σειρά της αποτελεί ριμέικ της Αμερικάνικης ταινίας “Memento” του 2000.
Η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός επιχειρηματία που αναπτύσσει μια πρόωρη αμνησία μετά από μια βίαιη συμπλοκή στην οποία σκοτώθηκε η αγαπημένη του, ένα μοντέλο ονόματι Kalpana.
Προσπαθεί να εκδικηθεί τη δολοφονία με τη βοήθεια φωτογραφιών από μια κάμερα Polaroid και μόνιμων τατουάζ στο σώμα του. Το σενάριο της Χίντι ταινίας ακολουθεί κατά μεγάλο μέρος εκείνο της πρωτότυπης Ταμίλ, αλλά με μια αλλαγμένη σκηνή κορύφωσης που ξαναγράφτηκε από τον Aamir Khan.

Η ταινία “Ghajini” έγινε η Ινδική ταινία με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2008 και η πρώτη Ινδική ταινία που ξεπέρασε το όριο των 100 crore ρουπιών στο εσωτερικό της Ινδίας, δημιουργώντας έτσι το “100 Crore Club”.
Μετά την κυκλοφορία της, έγινε η Ινδική ταινία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών, μέχρι που την ξεπέρασε μια άλλη ταινία του Aamir Khan, το “3 Idiots” (2009), το επόμενο έτος.
Ο χαρακτήρας του Aamir Khan παρουσιάστηκε σε ένα 3D τηλεοπτικό παιχνίδι με τίτλο “Ghajini – The Game”, το οποίο βασίζεται στην ταινία.

Είδος ταινίας:
Action, Drama, Mystery

Βαθμολογία IMDb: 7,3

Σκηνοθεσία:
A.R. Murugadoss

Ηθοποιοί:
Aamir Khan as Sanjay Singhania, a rich businessman
Asin as Kalpana Shetty, a model
Jiah Khan as Sunita, a medical student
Tinnu Anand as Satveer Kohli, Kalpana's boss
Pradeep Rawat as Ghajini Dharmatma
Sai Tamhankar as Sunita's friend
Khalid Siddiqui as Air Voice manager
Supreeth Reddy as Ghajini's Henchman
Riyaz Khan as Inspector Arjun
Sunil Grover as Sampat
Vaibhav Mathur as Struggling Ad-Model

231

mega.co.nz

BRrip 544p


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου