👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Chandni (1989)


Υπόθεση:

Η δεκαετία του ογδόντα σημάδεψε μια επαγγελματική αποτυχία στην καριέρα του Chopra, καθώς αρκετές ταινίες που σκηνοθέτησε και παρήγαγε εκείνη την περίοδο ήταν αποτυχίες τόσο από άποψης κριτικών όσο και εμπορικά.
Μετά από μια σειρά από αποτυχημένες ταινίες δράσης, ο Chopra αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες του και να κάνει μια ρομαντική μουσική, μια ταινία με όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του "στυλ Yash Chopra": ερωτική, ρομαντική, συναισθηματική, που απεικονίζει τον τρόπο ζωής της σούπερ ελίτ, με μελωδική μουσική που χρησιμοποιείται σε τραγούδια που είναι γυρισμένα σε ξένες τοποθεσίες.
Η ταινία σηματοδότησε την πρώτη συνεργασία μεταξύ του Chopra και της Sridevi.
Μετά την κυκλοφορία της, η “Chandni” κέρδισε ευρεία κριτική αναγνώριση και ήταν μια μεγάλη εμπορική επιτυχία, συνολικού ύψους 80,5 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας την τέταρτη ταινία με τα μεγαλύτερα κέρδη του 1989.
Η τεράστια επιτυχία της ταινίας και του soundtrack συνέβαλε στην κατάργηση της εποχής των βίαιων ταινιών δράσης στον Ινδικό Κινηματογράφο και την αναζωογόνηση του ρομαντικού μουσικού είδους.
Η επιτυχία της “Chandni” εδραίωσε τη θέση της Sridevi ως το κορυφαίο θηλυκό αστέρι της εποχής. Με τα χρόνια, η ταινία “Chandni” χαιρετίστηκε ως μία από τις μεγαλύτερες Ινδικές ταινίες όλων των εποχών και μία από τις καλύτερες ταινίες του Chopra.
 


Ο Rohit (Rishi Kapoor) συναντά την Chandni (Sridevi) σε έναν φιλικό γάμο και την ερωτεύεται αμέσως. Την ακολουθεί αδιάκοπα έως ότου εκείνη να συμφωνήσει να βγουν ραντεβού. Τελικά αρραβωνιάζονται.
Η οικογένειά του είναι πολύ αντίθετη σε αυτή την σχέση, λόγω της διαφοράς κοινωνικής θέσης, αλλά ο Rohit δεν ενδιαφέρεται. Μια μέρα, ο Rohit παθαίνει ένα ατύχημα και μένει παράλυτος από την δεξιά μεριά του σώματός του.
Η οικογένειά του, κατηγορεί εκείνη για το ατύχημα και ο Rohit αντιλαμβανόμενος πως δεν μπορεί πλέον να την προστατέψει από τους δικούς του, την διώχνει.

Είδος ταινίας:
Drama, Musical, Romance

Βαθμολογία IMDb: 6,9

Σκηνοθεσία:
Yash Chopra

Ηθοποιοί:
Sridevi as Chandni Mathur
Rishi Kapoor as Rohit Gupta
Vinod Khanna as Lalit Khanna
Waheeda Rehman as Mrs. Khanna (Lalit's mother)
Sushma Seth as Mrs. Gupta (Rohit's mother)
Mita Vasisht as Kiran (Chandni's friend)
Anant Mahadevan as Brij (Kiran's Husband)
Achala Sachdev
Beena Banerjee
Manohar Singh as Rohit's father
Ram Gopal Bajaj as Shiv Prasad Mathur
Lalit Tiwari
Suhas Joshi
Renu Arya
Bharat Bhushan as Doctor
Anupam Kher as Ramesh (Rohit's Brother- In - Law)
Juhi Chawla as Devika (cameo)

Μετάφραση: *Anarkali*
Επιμέλεια / Ενσωμάτωση / Συγχρονισμός: "effie"


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Format: Matroska
Μέγεθος αρχείου: 3.36 GIB
Διάρκεια: 2 ώρες & 59 λεπτά
Bit rate: 2676
Πλάτος: 1280
Ύψος: 544

773

mega.co.nz

BRrip 544p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου