👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Sohni Mahiwal (1984)


Υπόθεση:


Ο Shahjada Ijjat Beg έρχεται στην Ινδία με το καραβάνι  του και εγκαθίσταται σε μια πόλη στο Gujrat. Εδώ ερωτεύεται με την Sohni, η οποία έχει ένα κατάστημα με πήλινα  δοχεία. Ο Ijjat Beg αγοράζει ένα κιούπι από αυτήν, και δημιουργείται μια αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ τους. Αρχίζουν να συναντιόνται μεταξύ τους και σκανδαλίζουν την τοπική κοινωνία. Η Sohni είναι να παντρευτεί με το ζόρι με τον Rehaman ο οποίος δεν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Η Sohni συνεχίζει να συναντά τον Ijjat Beg και μετά την συμφωνία για το γάμο της κρυφά. Όταν η ατμόσφαιρα αρχίζει να γίνεται βαριά για τους δυο τους τότε......

░░░░✽░♥♥♥♡♡♡★☆°*”˜˜”*°• ★♡♡♡ ♥♥♥░░░░░░

Ο λαϊκός μύθος «Sohni Mahiwal» (Punjabi ਸੋਹਣੀ ਮਹੀਵਾਲ) (Σίντι: سهڻي ميهار) είναι ένα από τα τέσσερα δημοφιλή τραγικά ειδύλλια του Παντζάμπ. Τα άλλα τρία είναι: «Sassi Punnun», «Mirza Sahiba», και «Heer Ranjha». Η Sohni Mahiwal είναι μια τραγική ιστορία αγάπης που αντιστρέφει το κλασικό μοτίβο του ήρωα. Εδώ, η ηρωίδα Sohni, παντρεμένη χωρίς την θέλησή της με έναν άνδρα τον οποίο περιφρονεί, κολυμπάει κάθε βράδυ κατά μήκος του ποταμού, όπου ο αγαπημένος της Mehar βόσκει τα βουβάλια του. Ένα βράδυ η κουνιάδα της, αντικαθιστά το πήλινο δοχείο, που χρησιμοποιεί ως σωσίβιο, με ένα άλλο από άψητο πηλό, το οποίο διαλύεται στο νερό, με αποτέλεσμα η Sohni να πνιγεί.
Η ιστορία αποτελεί μέρος των επτά δημοφιλή τραγικών ειδυλλίων. Οι άλλες έξι ιστορίες είναι Umar Marui, Sassui Punhun, Lilan Chanesar, Noori Jam Tamachi, Sorath Rai Diyach και Momal Rano κοινώς γνωστές ως οι επτά ηρωίδες.
Η ιστορία ξεκινάει στην πιο τραγική στιγμή της, με τη νεαρή ηρωίδα να καλεί σε βοήθεια μέσα από το ποτάμι, καθώς της επιτίθενται οι κροκόδειλοι.

Ο Τάφος της Sohni είναι στην πόλη Shahdadpur, της επαρχίας Sindh του Πακιστάν

Ο θρύλος λέει ότι τα σώματα της Sohni και του Mahiwal ανακτήθηκαν από τον Ινδό ποταμό κοντά στην πόλη Shahdadpur, στην επαρχία Sindh, περίπου 75 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Hyderabad, του Πακιστάν. Ο τάφος της Sohni βρίσκεται στο Shahpur Chakar Road, στην πόλη Shahdadpur. Εραστές και επισκέπτες από απομακρυσμένες περιοχές επισκέπτονται αυτό το μέρος και απολαμβάνουν το όμορφο περιβάλλον αυτού του ήσυχου μέρους.

Η ιστορία «Sohni Mahiwal» είναι από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς μύθους στις επαρχίες Sindh και Παντζάμπ τόσο στην Ινδία όσο και στο Πακιστάν.

░░░░✽░♥♥♥♡♡♡★☆•°*”˜˜”*°• ★♡♡♡ ♥♥♥░░░░░░

Είδος ταινίας:
Romance, Adventure, Drama

Βαθμολογία IMDb: 6,3

Σκηνοθεσία:
Umesh Mehra
Latif Faiziyev

Ηθοποιοί:
Sunny Deol as Mirza Izzat Beg
Poonam Dhillon as Sohni
Pran as Tulla
Tanuja as Tulla's wife
Shammi Kapoor as Peer Baba
Zeenat Aman as Zarina
Gulshan Grover as Noor
Rakesh Bedi as Salamat
Frunzik Mkrtchyan as Warrior
Zikir Mukhamedzhanov (as Zakir Mohed Janou) Izzat's father
Nabi Rakhimov as Karavan-baqi
Zulkhumor Muminova (as Z. Muminova) Salamati
Gulchekhra Dzhamilova (as G. Dzhamilova) Malkani
Isamat Ergashev as Djabru
Natalya Krachkovskaya (as N. Krachkovskaya) Woman in the caravan
Uchkur Rakhmanov (as U. Rakhmanov) Man in the caravan
Tamara Hovhannisyan (as Tamara Oganesyan) Izzat's mother
Mazhar Khan as Rashid
Sanat Divanov (as S. Divanov) Bodyguard

Μετάφραση: rani
Πρόσθεση υποτίτλων / Συγχρονισμός: "effie"
Επιμέλεια / Ενσωμάτωση: "effie"


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Format: MPEG-4
Μέγεθος αρχείου: 3.13 GIB
Διάρκεια: 2 ώρες & 30 λεπτά
Bit rate: 2777
Πλάτος: 1280
Ύψος: 720

774


mega.co.nz

HDrip 720p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου