👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Qayamat: City Under Threat (2003)


Υπόθεση:
Η ταινία είναι remake της ταινίας "The Rock" (Ο Βράχος) του 1996 με τους Sean Connery, Nicolas Cage και Ed Harris. Η ταινία έγινε υπερπαραγωγή μετά την κυκλοφορία της, δίνοντας στον Ajay Devgan μία επιτυχία, ύστερα από μια σειρά αποτυχημένων ταινιών. Οι σκηνές δράσης και η ιστορία της ταινίας έλαβαν πολύ καλές κριτικές και όλοι ζητούσαν να γυριστεί και συνέχεια.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CBI) έχει αναθέσει την υπόθεση τριών τρομοκρατών στον Akram Sheikh (Sunil Shetty). Οι τρεις τρομοκράτες είναι τα δύο αδέρφια Ali και Abbas Ramani (Sanjay Kapoor και Arbaaz Khan) και η κοινή τους φιλενάδα Laila (Isha Koppikar). Ως μέρος ενός σχεδίου από έναν διεφθαρμένο Πακιστανό Στρατηγό, οι Ali, Abbas και Laila καταστρώνουν ένα σχέδιο για να αποσπάσουν χρήματα από την Ινδική κυβέρνηση. Παίρνουν τον έλεγχο της φυλακής Elphinston, στην πόλη της Βομβάης και χρησιμοποιώντας τη βοήθεια ενός διεφθαρμένου επιστήμονα, του Gopal (Chunky Pandey) που διερευνά τις επιπτώσεις ενός θανατηφόρου ιού που θα μπορούσε να σκοτώσει κάθε ζωντανό οργανισμό σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων φορτώνουν τρεις βόμβες με τον ιό.

Στη συνέχεια, φυλακίζουν μια ομάδα 213 τουριστών και τους κρατάνε ομήρους στην φυλακή απαιτώντας λύτρα 1500 εκατομμύρια από την κυβέρνηση εντός 24 ωρών, ειδάλλως θα απελευθερώσουν τον ιό σε μεγάλες ποσότητες στο υδραυλικό σύστημα της Βομβάης, δημιουργώντας έτσι μια Αποκάλυψη (Qayamat).


Είδος ταινίας:
Action, Adventure, Romance

Βαθμολογία IMDb: 4,7

Σκηνοθεσία:
Harry Baweja

Ηθοποιοί:
Ajay Devgan as Rachit
Sunil Shetty as Akram Sheikh
Isha Koppikar as Laila
Sanjay Kapoor as Abbas
Arbaaz Khan as Ali
Aashish Chaudhary as Rahul
Riya Sen as Sheetal
Neha Dhupia as Sapna
Chunky Pandey as Gopal


Μετάφραση: rani, Nargis, "effie"
Επιμέλεια / Συγχρονισμός: "effie"


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Format: MPEG-4
Μέγεθος αρχείου: 1.33 GiB
Διάρκεια: 2 ώρες & 34 λεπτά
Bit rate: 1235
Πλάτος: 1280
Ύψος: 720

1044

mega.co.nz

HDrip 720p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου