👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Margarita with a Straw (2014)


Υπόθεση:
Η Kalki Koechelin υποδύεται την Laila, ένα κορίτσι με εγκεφαλική παράλυση. Η ταινία δείχνει τον αγώνα της, με τις καθημερινές δραστηριότητες της ζωής της.
Η ταινία "Margarita, with a Straw" είναι ένα από τα πέντε έργα που επιλέχθηκαν για να διαγωνιστούν στην κατηγορία "Work In Progress Lab" στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ "Film Bazaar" του 2013.
Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της, στις 8 Σεπτεμβρίου 2014, ως μέρος της κατηγορίας "Contemporary World Cinema Programme" στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF).
Η ταινία αργότερα προβλήθηκε στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Ταλίν "Tallinn Black Nights Film Festival" στην Εσθονία, στο "Busan International Film Festival (BIFF)" και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα (SBIFF).
Στην Ινδία κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου 2015.

Βραβεία:
Η ταινία κέρδισε το βραβείο "NETPAC Award World", ή αλλιώς "International Asian Film Premiere" στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF), το 2014. Ήταν η μόνη Ινδική ταινία που κέρδισε ένα βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο εκείνη την χρονιά.
Η Kalki Koechelin, κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Ταλίν "Tallinn Black Nights Film Festival" στην Εσθονία το 2014.
Η ταινία κέρδισε το Βραβείο Κοινού και το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής Νέων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου "Vesoul Film Festival" στη Γαλλία το 2015. Επίσης, κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Σύνθεσης Μουσικής, στα Asian Film Awards 2015.

Είδος ταινίας:
Drama

Βαθμολογία IMDb: 7,3

Σκηνοθεσία:
Shonali Bose

Ηθοποιοί:
Kalki Koechlin as Laila
Revathi as Shubhangini
Sayani Gupta as Khanum
Kuljeet Singh as Laila's father
Hussain Dalal
William Moseley as Jared
Malhar Khushu as Monu
Jacob Berger
Tenzin Dalha
Shuchi Dwivedi
Maninder Chauhan as Dhruv's mother in Law

Μετάφραση: *Anarkali*
Ενσωμάτωση / Επιμέλεια / Συγχρονισμός: "effie"


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Format: Matroska
Μέγεθος αρχείου: 2.33 GiB
Διάρκεια: 1 ώρες & 51 λεπτά
Bit rate: 2978
Πλάτος: 1280
Ύψος: 712

935


mega.co.nz

HDrip 720p


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου