👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Don 2 (2011)


Υπόθεση:

Το Don 2 (επίσης γνωστό ως Don: The King Is Back) είναι μια ταινία δράσης του 2011. Είναι το δεύτερο μέρος στη σειρά ταινιών Don. Ακολουθώντας την πρώτη ταινία Don (2006), το Don 2 λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία όταν ο ομώνυμος χαρακτήρας (Khan) σχεδιάζει να αναλάβει τα ηνία του ευρωπαϊκού καρτέλ ναρκωτικών. Εν τω μεταξύ, η Roma (Chopra) εντάσσεται στην Ιντερπόλ για να τον κυνηγήσει.

Το Don 2 κυκλοφόρησε στις 23 Δεκεμβρίου 2011 σε μορφές 2D και 3D, οι οποίες περιελάμβαναν επίσης μεταγλωττισμένες εκδόσεις σε Τελούγκου και Ταμίλ διαλέκτους. Με ένα box office ύψους άνω των £ 2,38 δισ., το Don 2 ήταν μια μεγάλη επιτυχία στο box office. Η ταινία έλαβε μια σειρά από βραβεία σε διάφορες κινηματογραφικές τελετές στην Ινδία. Η ταινία έλαβε πέντε υποψηφιότητες στην 57η Τελετή Βραβείων Filmfare, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Akhtar και Καλύτερου Ηθοποιού για τον Khan, και κέρδισε τα Βραβεία “Best Sound Design” και “Best Action”.

Η ταινία ξεκινά πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας, με τον Don (Shah Rukh Khan) να διηγείται την ιστορία. Οι Ευρωπαίοι μεγαλέμποροι των ναρκωτικών συναντιούνται στη Γαλλική Ριβιέρα για να συζητήσουν μια νέα απειλή από την Ασία: ο Don θέτει σε κίνδυνο τη δραστηριότητά τους υποτιμώντας τις τιμές τους και τα αφεντικά δίνουν διαταγή ότι ο Don πρέπει να πεθάνει. Ζώντας στην Ταϊλάνδη τα τελευταία πέντε χρόνια, πηγαίνει σε έναν απομακρυσμένο οικισμό για να λάβει μια αποστολή κοκαΐνης. Αντί για την αναμενόμενη ομαλή συναλλαγή, ο Don πέφει σε παγίδα. Επιστρέφει στη Μαλαισία, και παραδίνεται στην Roma (Priyanka Chopra), η οποία έχει προσχωρήσει στην Ιντερπόλ, και στον επιθεωρητή Malik (Om Puri). Ο Don καταδικάζεται σε θάνατο και στέλνεται στη φυλακή, όπου συναντά τον παλιό του αντίπαλο Vardhan (Boman Irani). Συμμαχεί μαζί του, προσφέροντάς του συνεργασία, ώστε να τον βοηθήσει να ξεφύγουν από τη φυλακή.

Είδος Ταινίας:
Action, Crime, Thriller

Βαθμολογία IMDb: 7,1

Σκηνοθεσία:
Farhan Akhtar

Ηθοποιοί:
Shah Rukh Khan as Don
Priyanka Chopra as Roma
Boman Irani as Vardhaan
Lara Dutta as Ayesha
Kunal Kapoor as Sameer
Om Puri as Vishal Malik, head of the Malaysian Interpol
Alyy Khan as J.K Diwan, vice-president of the Deutsch Zentral Bank (DZB)
Nawab Shah as Abdul Jabbar
Sahil Shroff as Arjun
Florian Lukas as Jens Berkel
Rajesh Khattar as Singhania
Hrithik Roshan as Don in disguise (cameo)
Rike Schmid as Yana, Sameer's girlfriend

309

mega.co.nz

BRrip 720p


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου