👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Darr: A Violent Love Story (1993)


Υπόθεση:
Η ταινία “Darr: Μια βίαιη ιστορία αγάπης” (Αγγλικά: Φόβος) είναι μια Iνδική ταινία του Yash Chopra, εμπνευσμένη από την ταινία “Το Ακρωτήρι του Φόβου” (Cape Fear).
Στην ταινία, ο Shah Rukh Khan έχει αρνητικό ρόλο.

Η ταινία δηλώθηκε ως "blockbuster" στο box office εντός και Εκτός Ινδίας.  Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες ταινίες του Chopra. Αργότερα, γυρίστηκε στον κινηματογράφο Kannada ως
Preethse.
Η ταινία ξεκινάει με την Kiran (Juhi Chawla), μια φοιτήτρια, που επιστρέφει στο σπίτι της, στον αδελφό της Vijay (Anupam Kher) και στη σύζυγό του Poonam (Tanvi Azmi) για το Φεστιβάλ των χρωμάτων Holi και την παρακολουθεί εμμονικά σε όλη την διαδρομή ο Rahul (Shahrukh Khan) ένας συμμαθητής της που την ποθεί.
Ο φίλος της Kiran, ο Sunil (Sunny Deol) είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και είναι σε αποστολή να απελευθερώσει ένα παιδί που κρατείται όμηρος από κάποιους τρομοκράτες στις ανοιχτές θάλασσες. Ο Λοχαγός του Sunil, ο Mehra (Dalip Tahil) είναι επίσης ο πατέρας του Rahul. Ο Rahul προσπαθεί να είναι φιλικός με τον Sunil για να είναι πιο κοντά στην Kiran.

Είδος Ταινίας:
Drama, Romance, Thriller

Βαθμολογία IMDb: 7,9

Σκηνοθεσία:
Yash Chopra

Ηθοποιοί:
Shah Rukh Khan as Rahul Mehra
Sunny Deol as Sunil Malhotra
Juhi Chawla as Kiran Awasthi Malhotra
Anupam Kher as Vijay Awasthi, Kiran's brother
Tanvi Azmi as Poonam Awasthi, Vijay's wife
Dalip Tahil as Captain Mehra, Rahul's father

219

mega.co.nz


BRrip 720p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου