👨‍👩‍👧‍👦 Κουβεντούλα με την Μπολυγουντοπαρεούλα μας!📞

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Chalte Chalte (2003)


Υπόθεση:
Η ταινία ξεκινάει σε μια αίθουσα μπόουλινγκ, όπου μια ομάδα φίλων περιμένουν την άφιξη του Salim. Εν τω μεταξύ, ο Deepak φτάνει με την αρραβωνιαστικιά του Sheetal. Όταν ανακύπτει μια συζήτηση για την αγάπη, ο Deepak και οι υπόλοιποι θεωρούν απαραίτητο να ενημερώσουν την Sheetal  ότι υπάρχει αυτό που λένε πραγματική αγάπη.
Τους λένε την ιστορία του Raj (Shah Rukh Khan) και της Priya (Rani Mukerji), δύο από τους πιο κοντινούς τους φίλους. Ο Raj Mathur είναι ο ιδιοκτήτης της Raj Transport, μιας μικρής εταιρείας φορτηγών που ίδρυσε. Είναι ένας ανέμελος άνθρωπος που είναι ανοργάνωτος, βρώμικος, τεμπέλης και καθυστερημένος όλη την ώρα. Αν και δεν είναι ο πλουσιότερος, είναι πάντα χαρούμενος.
Από την άλλη πλευρά, η Priya Chopra είναι επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας της οποίας η οικογένεια είναι αρκετά πλούσια. Η Priya, με καταγωγή από την Ελλάδα, ζει με τη θεία της Anna, που θέλει να της δώσει την καλύτερη ζωή (πλούτο και επιτυχία). Η Priya έχει τη ζωή της προγραμματισμένη - το ακριβώς αντίθετο από τον Raj. Αυτοί οι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι συναντώνται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, όταν η Priya συγκρούεται με το αυτοκίνητό της επάνω στο φορτηγό του Raj.

Το Chalte Chalte (Μετάφραση: Περπατώντας) είναι πιθανότατα η πρώτη σημαντική κινηματογραφική ταινία του  Bollywood που παράχθηκε εν μέρει στην Ινδία και εν μέρει στην Ελλάδα. Αυτό που καθιστά αυτήν την ταινία άξια να τη δει κανείς, είναι η παρουσία των δύο κορυφαίων Bollywood αστεριών του Shahrukh Khan  και της Rani Mukherjee, καθώς  και τα χορευτικά σύνολα που ακολουθούν τις συναισθηματικές σκηνές βήμα προς βήμα.
Μουσική και χορός, μπροστά από την Ακαδημία και το Πανεπιστήμιο της Αθήνας, το Λυκαβηττό, το Ολυμπιακό Στάδιο και την Πλάκα καθώς και μακρινοί ρομαντικοί περίπατοι στα ηλιοβασιλέματα του γραφικού νησιού της Μυκόνου αποτελούν το υπόβαθρο της ταινίας.
(Πληροφορίες: https://elinepa.org/)

Είδος ταινίας:
Drama, Romance

Βαθμολογία IMDb: 6,6

Σκηνοθεσία:
Aziz Mirza

Ηθοποιοί:
Shah Rukh Khan as Raj Mathur
Rani Mukerji as Priya Chopra (named Mathur after getting married to Raj)
Satish Shah as Manubhai
Lilette Dubey as Anna Mausi, Priya's aunt
Johny Lever as Nandu, a roadside drunkard
Jas Arora as Sameer, Priya's former fiancé
Vishwajeet Pradhan as a Friend
Suresh Bhagwat as a Dhobi
Aditya Pancholi as a Hostile businessman
Dinyar Tirandaz as Irani
Rajeev Verma as Mr. Chopra
Jayshree T. as Mrs. Manubhai
Suresh Menon as a Shopkeeper
Masood Akhtar as a Paanwala
Gagan Gupta as Tambi
Vani Tripathi as a Friend
Sushmita Daan as a Flower girl
Arun Singh as a Vegetable seller
Akhtar Nawaz as a Milkman
Kamini Khanna as Female plane passenger
Bobby Darling as a Friend
Madhavi Chopra as a Friend
Ashish Kapoor
Jameel Khan as a Traffic Policeman

285

mega.co.nz

DVDrip


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου